Motiv se još ne zna

Užas u ruskoj školi: Djevojčica ušla s pištoljem i zapucala, više ranjenih, ima i mrtvih

Izvanredna vijest
Vecernji.hr
07.12.2023.
u 08:54

Policija još istražuje sve motive pucnjave u školi, navodi se. Sve su službe na terenu

Učenica (14) osmog razreda u ruskom gradu Brjansku u četvrtak ujutro u školu je ušla s puškom. Reuters je prvo prenosio informacije lokalnih policijskih vlasti o troje ranjenih, no čini se da je broj žrtava ipak veći. U pucnjavi je dvoje mrtvih, a pet ranjenih. Među mrtvima je i sama napadačica koja se nakon pucnjave ubila, piše Reuters.

"Prema preliminarnim informacijama iz istrage, 14-godišnja djevojčica u školu je donijela pušku iz koje je pucala na svoje kolege", navodi se u priopćenju lokalnih vlasti. Dvoje je mrtvih, uključujući napadačicu, i pet ranjenih koji su zbrinuti u bolnici. Još se istražuje motiv. Srpska podružnica Russia Today piše kako su sve službe su na terenu, dok su ostali učenici u pratnji odraslih poslani kućama.

Zasad nema previše informacija o slučaju, tek da policija istražuje sve okolnosti. 

Uskoro opširnije...

Ključne riječi

Komentara 8

SK
SkvikiZg
09:46 07.12.2023.

Ušla u školu sa pištoljem i ubila iz puške i ranila više ljudi ?

MC
MCA
09:50 07.12.2023.

wow, znaci da se to desava I na balkanu, ne samo na divljem zapadu!

LU
luftbrenzzer
11:25 07.12.2023.

Vrijeme je procvata nasilja u cijelom svijetu. Slične vijesti su u SAD svakodnevne. Na svim razinama druđtva se promovira sila pa nije nikakvo čudo ovakva eksplozija nasilj.Već u običnim filmovima koji bi nas trebali zabaviti dominiraju scene nasilja u kojima ubijeni padaju kao snoplje. Sumanute jurnjave automobilima uz zastrašujuće eksplozje Kad se k tome doda laka dostupnost oružja imamo to što imamo. Zapravo se čudim da takvih događanja nem i daleko više. Tek se nadam da takva pošast neće zakucati i na naša vrata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije