Pula

Teško ozlijeđeno trogodišnje dijete pronađeno na pločniku

Istraga o tome što se točno dogodilo još uvijek traje
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
06.03.2018.
u 20:31

Neslužbeno se doznaje da je riječ o trogodišnjem djetetu koje je navodno palo s prozora prvog kata zgrade

Teško ozlijeđeno dijete pronađeno je u utorak rano popodne na pločniku Vukovarske ulice u Puli, izvijestila je istarska policija. Nakon što je primila dojavu građanina o pronalasku djeteta, policija i hitna medicinska pomoć izašli su na mjesto događaja te je utvrđeno kako je dijete teško ozlijeđeno i prevezeno je u pulsku Opću bolnicu.

Neslužbeno se doznaje da je riječ o trogodišnjem djetetu koje je navodno palo s prozora prvog kata zgrade u Vukovarskoj ulici te kako se radi o nesretnom slučaju. "Dijete je zadržano na promatranju u pulskoj Općoj bolnici i izvan je životne opasnosti. Policija utvrđuje okolnosti tog događaja", izjavila je glasnogovornica istarske policije Nataša Vitasović. Istraga traje.

Komentara 7

RI
rightside
13:51 07.03.2018.

dakle, necu ponavljat kompletan komentar koji je "netragom nestao" odavde nego samo ono sta se vidi iz aviona,, ko je to u policiji odredio da se radi o nesretnom slucaju i zasto? u kakvoj su vezi roditelji ili roditelj djeteta se tom policijskom postajom? da sad ne pitam sta je djete radilo na prozoru, gdje su bili roditelji, ili zbog cega to roditelji nisu vidjeli i sprijecili?? neznam dokad netko misli stitit neodgovorne ljude ili lopine kojekakve jer ovdje se ocito radi o tome,kako inace protumacit tako glupo policijsko izvjesce?????

NI
Nini istrijan
05:18 07.03.2018.

U istarskom Glasu Istre stoji da se slucaj vodi kao nesretan slucaj!!!! Mozete li to zamisliti??? A gdje su bili roditelji?? Zar to nije njihova (ne)odgovornost za malo dijete i trebala bi sesmatram podignuti optuznica protiv njih za njihovu nebrigu,zar ne!?

RI
rightside
11:53 08.03.2018.

evo, vrijeme prolazi i pp pulska i dalje smatra da se kao i obicno, nema kome izjasnjavat i opravdavat svoje odluke,,tvrdeci da je to "nesretan slucaj" u kojemu nitko nije kriv,,dakako taj dan je bila paklena vrucina pa je prozor bio otvoren cjeli dan i od te vrucine bezbrizna mama je zaspala i nije cula da se djete probudilo i popelo bas na prozor(kako, to nije objasnjeno) i palo,,druga verzija da je djete samo otvorilo prozor,, mozete macku o rep objesit,,dakle,,iz nekog razloga se nece pokretat postupak protiv neodgovorne majke,,))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije