Muškarčina

Punca onesposobio suzavcem pa tukao suprugu i punicu

\'IPL-PULA  NASILJE NAD ZENAMA OSNIVA SE SIGURNA KUCA U PULI FOTO DUSKO MARUSIC UZ vesne brnabic\'
Ilustracija
20.02.2011.
u 15:25

Punicu je odgurnu i nasilno ušao u stan gdje je punca poprskao suzavcem po licu, tukao suprugu i razbijao po stanu

Policija traži 32-godišnjeg Ivicu B. iz Splita koji je u subotu fizički nasrnuo na svoju suprugu, punca i punicu. Negdje oko 15 sati došao je do stana na splitskoj adresi u kojem žive njegova žena i dijete. Nasilno je ušao unutra, grubo odgurnuvši punicu i pri tom je ozlijedivši.  Kada je ušao, fizički se sukobio s puncem i suprugom, divljao je i razbijao po stanu što mu je došlo pod ruku.

Navodno je 52-godišnjeg punca onesposobio poprsakavši ga suzavcem te je onda nasrnuo na suprugu. Nakon što se ispuhao, sam se udaljio se s mjesta događaja. Supruzi i njezinoj majci u Kliničkom bolničkom centru Split su konstatirane lakše tjelesne ozljede. Ivica je od ranije u policiji evidentiran zbog nasilničkog ponašanja.

Komentara 19

LA
lacković
11:30 21.02.2011.

j**o vas punac, seljačine. tast

Avatar ivek
ivek
17:07 20.02.2011.

nije triba bit nasilan

OB
-obrisani-
18:19 20.02.2011.

I njemu je izgleda dodijalo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije