tragedija

Punica kojoj je zet pucao u glavu još se bori za život

'22.12.2012., Vrbovsko - Policija je u subotu oko 7.30 sati dobila dojavu kako je u stanu u Ulici Ivana Gorana Kovacica pronadjena mrtva zena srednje dobi te se sumnja na ubojstvo. U stanu je bila i s
'Nel Pavletic/PIXSELL'
23.12.2012.
u 19:42

Tončica Dukarić (70), žrtva Zdenka Rožmana (58), zbog prostrijelne rane nalazi se na intenzivnom odjelu riječke bolnice

Tončica Dukarić (70), koja je u subotu ujutro teško ranjena u obiteljskoj tragediji u Vrbovskom kod Ogulina, i dalje se nalazi u životnoj opasnosti.

Smještena je u riječkoj bolnici Sušak na odjelu intenzivne njege, a hoće li preživjeti prostrijelnu ranu na glavi koju je zaradila u okršaju sa sada već pokojnim zetom, nije moguće prognozirati. Podsjetimo, 58-godišnji Zdenko Rožman pištoljem je usmrtio svoju suprugu Boženu (46), a pri tome teško ozlijedio njezinu majku. Nakon toga je pobjegao, a nekoliko sati poslije policija je pronašla njegovo mrtvo tijelo u šumskom području Kamačnik nedaleko od mjesta.

Taj 58-godišnji umirovljeni branitelj sam je sebi oduzeo život. Obdukcija tijela bračnog para koji je tragično završio trebala je biti obavljena jučer u Općoj bolnici u Karlovcu, izvijestila je riječka policija. Iza bračnog para Rožman ostale su dvije kćeri.

>> Vrbovsko: Ubio ženu i teško ranio punicu, pa se ubio u šumi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije