11.09.2022. u 20:49

Već u Sarajevu, na početku ove turneje, Erdoğan je dao do znanja da je na potpuno drugoj strani tog argumenta od predsjednika Milanovića, kojemu je stigao na kraju turneje. Na Pantovčaku je Erdoğan poručio da BiH “ima čelnike koji predstavljaju te narode” i da “odluke trebaju donijeti čelnici BiH”

Komentara 1

DL
Dvanaest__legija
09:05 12.09.2022.

Milanović je jedini od naših političara podignuo pitanje Hrvata u BIH na međunarodnu razinu, usprkos stalnoj opstrukciji od strane zločinačke organizacije i njezinog anemičnog šefa!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije