Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNA DRAMA

Mladenka ga skoro ostavila pred oltarom zbog onoga što je otkrila dok su pripremali papire za vjenčanje

Ilustracija vjen?anja u kapeli za ateiste
Foto: Jan Woitas/DPA
1/3
14.04.2024.
u 22:11

Pripreme za vjenčanje Winnie i Marca iz Schkeuditza kod Leipziga u Njemačkoj naišle su na neočekivanu prepreku kada su vlasti tvrdile da je mladoženja već u braku s drugom ženom. No, za bračni par iznenađenja nisu tu završila.

Prije nego što su Winnie (31) i Marco (38) stupili u brak, suočili su se s neočekivanom dramom. Naime, u Schkeuditzu, nedaleko od Leipziga, u Njemačkoj, tijekom priprema za vjenčanje, bračni par je naletio na neočekivanu birokratsku zavrzlamu. Prema tvrdnjama njemačkih vlasti, mladoženja je već odavno u braku s drugom ženom s kojom ima i dijete.

Mlada ga je skoro ostavila za oltarom, ali srećom pokazalo se kako je došlo do birokratske pogreške, piše Fenix magazin. Međutim, priči tu nije kraj. Nakon cijele zbrke s mladoženjom, u službenim dokumentima mlade vlasti su navele drugu majku. 

U Winnieinom izvatku iz matične knjige rođenih, datum i mjesto su nenamjerno označeni kao "Brak roditelja" - 17. prosinca 1971. u Geri (Tiringija). Winnie je zbunjena, jer tvrdi: "Moja majka nikad nije bila u braku. A 1971. godine imala je samo devet godina." Njemačke vlasti su slučajno unijele podatke o drugoj majci u matičnu knjigu 31-godišnjakinje koja je također rodila isti dan.

POVEZANI ČLANCI:

“Nažalost, napravljena je pogreška. Bilješka o majčinom rođenju odnosila se na prethodni unos i ponovno je slučajno kopirana”, poručili su iz Uprave grada Gera. Zaruke bračnog para su skoro propale budući da su mladoženji upisali lažni brak, a zatim su se stvari zakomplicirale s papirologijom.

Unatoč svemu, vjenčanje će se ipak održati u svibnju, ali Winnie se sada pita što joj je svemir htio poručiti svim problemima koji su se zaredali pred udaju. 

FOTOGALERIJA Nisu jedni za druge: Ovi horoskopski znakovi toksični su zajedno

Ilustracija vjen?anja u kapeli za ateiste
1/13
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar EU?
EU?
19:51 14.04.2024.

Hteli čoveka da spase .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije