Vesna Pusić:

'Put u EU za Hrvatsku je značio izgradnju institucija'

Vesna Pusić
Marko Lukunić/PIXSELL
02.03.2014.
u 15:50

Vesna Pusić je u SAD-u govorila o ’europskim vrijednostima iz perspektive najmlađe europske članice’

Prva potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih poslova Vesna Pusić na konferenciji ‘Europa 2014, Re-Generacija’ održanoj na Harvardskom sveučilištu u SAD-u, govorila je o ’europskim vrijednostima iz perspektive najmlađe europske članice’ te podsjetila da je put Hrvatske prema EU-u trajao dvanaest godina.

Naglasila je da je taj put za Hrvatsku značio izgradnju institucija države što je ključno, posebno u regiji u kojoj, ‘u posljednjih 150 godina nijedna država nije trajala dulje od prosječnog ljudskog života'.

>> Što nam je donijela Europska unija

Komentara 17

CA
campa
16:24 02.03.2014.

Ili gospođa Pusić hoče reči da je ulaskom Hrvatske u EU legalizirana plajačka u pretvorbi i privatizaciji.Podvučena je crta i kakao kaže Rojs"Tko je jamio jamio je".

T6
Toni 66
17:09 02.03.2014.

'Put u EU za Hrvatsku je značio izgradnju institucija' Ili kraöe rečeno prostitucija a to dobro znamo tko koga u EU najviše dere...

SP
spirajzlin
20:23 02.03.2014.

netko dobiva veliki novac za mlačenje prazne slame po svijetu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije