Homoseksualci na OI

Putin: Gay sportaši, klonite se naše djece

olimpijac
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
17.01.2014.
u 23:09

Homoseksualci, u Rusiji možete mirno boraviti, pod uvjetom da, molim vas, ostavite djecu na miru – izjavio je ruski predsjednik

Novi prilog odnosu Rusije prema homoseksualcima dao je u četvrtak ruski predsjednik Vladimir Putin, koji u Sočiju nadgleda priprema za Olimpijske igre. – Homoseksualci, u Rusiji možete biti mirni, pod uvjetom da, molim vas, ostavite djecu na miru – izjavio je Putin. Službene ruske odore za volontere na Igrama su u svim duginim bojama, kao na zastavama gay pokreta iako je ruska vlast zabranila prosvjede za prava homoseksualaca.

Međutim, Putin tvrdi da nije riječ o zabrani homoseksualnih odnosa, nego o zabrani propagande homoseksualnosti i pedofilije. – Rusije je liberalnija nego neke druge zemlje. U nekim državama SAD-a homoseksualnost je još kažnjivo djelo – tvrdi ruski predsjednik. – Mi ništa ne zabranjujemo, nema kazne za takve odnose – kaže. Međutim, otkako je lani zakon koji zabranjuje propagiranje homoseksualnosti prihvaćen, ruska gay zajednica izvještava o porastu homofobnih prijetnji i nasilja.

>> Putin: Borit ćemo se protiv terorista dok ih ne istrijebimo

Komentara 16

ER
EUGEN ROMMEL 2
07:25 18.01.2014.

bravo za Putina! Vidite kako reagira političar kojeg ne možete kupiti ili ucjeniti!

Avatar DonLon
DonLon
18:04 18.01.2014.

Moze li mi netko objasniti kakve veze imaju gay osobe s pedofilijom?

Avatar Sunčica
Sunčica
16:39 18.01.2014.

kakve veze imaju djeca s homićima...ovaj poistovječuje pedofiliju sa homoseksualnošću...hitno mu treba poduka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije