Mihail Hodorkovski

'Putin me mučio u zatvoru, poznajem mozak tog luđaka. Samo je jedan način da ga se zaustavi'

30.03.2022.
u 13:19

Nekad najbogatiji čovjek u Rusiji, Mihail Hodorkovski, cijelo je desetljeće bio lišen slobode, a danas je jedan od najglasnijih Putinovih kritičara te u javnosti iznosi čvrste stavove o ratu u Ukrajini i nepoznate detalje iz Putinove biografije.

Komentara 30

DU
Deleted user
14:59 30.03.2022.

A on se obogatio poštenim radom...

DU
Deleted user
21:22 30.03.2022.

Cudo kako ti ljudi zive I posluju na zapadu I tamo placaju svaki cent poreza a u Rusiji gdje su zapravo ukrali novce nezele platiti nista, znajuci da bi za takav prekrsaj bili u zatvoru u sekundi, izgleda da se za blacenje Putina dobije porezna olaksica na zapadu

DU
Deleted user
14:30 30.03.2022.

Tajkun se lopovlukom obogatio za vrijeme pijandure Jelcina, pa se onda, s tom lovom, još htio baviti i visokom politikom! E, pa ne može!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?