Analiza turskih izbora

Putin slavi, Biden tuguje: Erdoğan veliki favorit u drugom krugu

17.05.2023.
u 11:06

Čak i da pobijedi u drugom krugu, Kılıçdaroğlu bi teško dobivao podršku Parlamenta jer ga čvrsto drži Erdoğan

Komentara 4

DU
Deleted user
11:57 17.05.2023.

Moram priznati da između islamizma i sluganstva i poslušništva SAD-u i stranom kapitalu izabrao bi Erdogana. Turci su preponosni da bi bili nečiji potrčko. Soros, Ameri i društvo teško da tamo mogu p4roći. Bravo za Turke.

XA
xaron
22:08 17.05.2023.

Erdogan je izgubio prvi krug glasanja samo zbog toga jer je treçi kandidat ( ultranacionalist ) uzeo 5% glasova i podijelio desmi blok na 2 dijela. Toga neče biti u narednom krugu glasovanja te Erdogan glatko pobjedjuje sa 10% glasova prednosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije