Katerina Tikhonova i Maria Vorontsova

Putin mijenja taktiku, a važnu ulogu u tome imaju njegove kćeri

Foto: REUTERS
1/6
08.06.2024.
u 12:19

Postoje glasine da ruski predsjednik Vladimir Putin ima još djece, no njihov identitet nikada nije potvrđen

Kćeri ruskog predsjednika Vladimira Putina pojavljuju se u javnosti nakon godina tajnosti. Katerina Tikhonova i Maria Vorontsova govorile su na Međunarodnom ekonomskom forumu u Sankt Peterburgu ovog tjedna, ne kako bi podijelile uvide u svoje profesionalno iskustvo, već kako bi ojačale imidž svog oca, rekao je bivši agent CIA-e, kako prenosi New York Post.

"Zapamtite da je to Putinov svijet i mi samo živimo u njemu", rekao je Ronald Marks, koji iza sebe ima 38 godina rada u američkim obavještajnim službama. 

“To je produžetak njega... njegove želje da ponovno stvori Rusko carstvo, njegove želje da se pokaže kao najmoćniji čovjek u Rusiji. Mlade kćeri za njega predstavljaju vitalnost”, istaknuo je. Putin (71) bio je tajnovit u vezi sa svojom djecom. Sve se promijenilo posljednje dvije godine kada su se počele širiti i glasine o njegovom sve lošijem zdravlju.

VEZANI ČLANCI:

Genetičarka Vorontsova (39) i Tikhonova (37), direktorica i bivša akrobatska plesačica, prihvatile su govoriti na summitu o svojim karijerama, što pokazuje, kako piše New York Post, da njihov moćni otac gleda svoje obiteljske veze kako bi ojačao nasljeđe.

"Razmišlja o svojoj smrtnosti. On sada dolazi u te godine u kojima traži svoje nasljeđe. Ako te kćeri mogu iskoračiti i predstavljati ga, mislim da će on to iskoristiti", rekao je Marks.

Iako su se uglavnom držale podalje od svjetla reflektora, Vorontsova i Tikhonova nekoliko su puta dovedene u prvi plan posljednjih godina. Tikhonova je bivša natjecateljska plesačica koja sada vodi inicijativu za umjetnu inteligenciju na Moskovskom državnom sveučilištu. Vorontsova je medicinska istraživačica i suvlasnica investicijske tvrtke za zdravstvo Nomenko. Postoje glasine da Putin ima još djece, no njihov identitet nikada nije potvrđen.

 

GALERIJA Oklopna vozila privukla brojne Ruse: Izložena oprema koju je vojska zarobila u Ukrajini
1/17

Komentara 12

Avatar Bruno
Bruno
14:28 08.06.2024.

Ne boj se , nece njih na frontu u Ukrajinu

MA
MarasG
14:35 08.06.2024.

Jednoga dan ... jedna od njih biti ce predsjednica rusije sa 101 % podrske glasaca.

Avatar Idler
Idler
14:10 08.06.2024.

A jesu to izlagale talibanima, potom še mal ostale družit se, razmjenjivat iskustva 😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije