UNUTARSTRANAČKI IZBORI

Atmosfera u DP-u dovedena do usijanja: Izbor je između Penave i Radića, a nije isključeno ni izbacivanje iz koalicije

30.08.2024.
u 21:00

Sigurno je da će poslije pobjede bilo kojeg od kandidata stranka biti osjetno oslabljena jer će članovi koji podržavaju drugu stranu napustiti stranku ili biti izbačeni

Komentara 16

Avatar MK3
MK3
22:57 30.08.2024.

...DP se raspada, jer su neki ipak lojalni "onom koji plaća račune" a ne "predsjedniku kojega su sami izabrali". ...Radić se odma trebao kandidirati a ne pokušati biti "pokrovitelj koji upravlja svime iz pozadine" - bilo bi iskrenije (ipak je Penava karakter koji se neda upravljati nit od Plekovića, nit od Bujanca pa niti od Radić koji si je umislio da si je kupio pravo na Penavu i da prijeđe svaku mjeru dobrog ukusa "sramota što je Mlinariću napravio"). Žalosno na kakvim niskim pobudama bi moglo sve završiti.

DE
desigual
00:10 31.08.2024.

Vidjelo se od starta da su odnosi među njima zategnuti i da će tu bit makljaže.

VA
vadis1
22:41 30.08.2024.

Kako je Radic postao jako bogat?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije