SLUČAJ IZ NJEMAČKE

Radnik obrezivao stabla pa naišao na tunel: Kada je vidio što je unutra pozvao je policiju

njemačka policija
Pixabay/Ilustracija
23.10.2024.
u 10:38

Sustav datira još iz vremena Republike Mainz u 18. stoljeću. Radovi na brizi za drveće odvijali su se u zelenom pojasu u području Römerwall.

Tijekom radova na obrezivanju stabala u utorak u poslijepodnevnim satima na tvrđavi Bastion Martin u Mainzu, radnik je pronašao tijelo u podzemnom sustavu tunela. – Radnik se spustio u tunel iz znatiželje nakon što ga je otkrio dok je obrezivao stabla na tvrđavi Bastion Martin u Mainzu i naišao na muško tijelo, rekao je glasnogovornik policije u srijedu ujutro, piše Fenix-magazin.

Dubina na kojoj je pronađeno beživotno tijelo prvobitno nije objavljena. Policija isprva nije dala nikakve informacije o pronađenom tijelu osim da je muškarac. Istraga je u tijeku. Prema priopćenju policije, u dijelu gornjeg grada Mainza postoji opsežan sustav tunela s različitim ulazima. – Oni su obično zatvoreni, rekao je glasnogovornik policije. Sustav datira još iz vremena Republike Mainz u 18. stoljeću. Radovi na brizi za drveće odvijali su se u zelenom pojasu u području Römerwall.

VEZANI ČLANCI

FOTO Na karti jedva da se vidi, a posjećuju ga samo najhrabriji: Hrvatski otok skriva misterij koji do danas nije riješen

njemačka policija
1/17
Ključne riječi

Komentara 1

PO
podravina
12:06 23.10.2024.

UH, kakav pronalazak, kad bi malo prokopali okolicu Maribora i drugih djelova SLO i HR, nasli bi tisuce i tisuce kostura i tijela sa ostatcima uniformi i naravno masu civila, ili pogledajte samo Hudu Jamu, titekovi simpatizeri.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije