Pisac iza rešetaka

Radoviću zbog ucjene Čermaka produljen zatvor

\'13.09.2011.,Premantura - Sasa Radovic u sporu je s generalom Cermakom.  Photo: Dusko Marusic/PIXSELL\'
Duško Marušić/Pixsell
20.12.2011.
u 19:25

Uhićen je nakon što je Čermak po uputi tužitelja "pristao" isplatiti Radoviću dio novca

Saša Radović, pisac i aktivist, okrivljen da je od generala Ivana Čermaka pokušao iznuditi milijun eura, i dalje se nalazi u istražnom zatvoru zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Produljen mu je istražni zatvor, a optužnica protiv njega još nije potvrđena u zagrebačkome Općinskom kaznenom sudu.

Uhićen je nakon što je Čermak po uputi tužitelja "pristao" isplatiti Radoviću dio novca.

Komentara 11

DU
Deleted user
20:27 20.12.2011.

Čermaka osobno znam iz ratnih dana i vjerujte mi da se radi prije svega o obrtničkom tipu intelekta, koji uvijek gleda što napraviti, popraviti, koga angažirati da bude korektno napravljeno, što bi se moglo bolje, gdje zapelo itd. Znači, takav tip prosudbi... I dakako da mi je ostao u sjećanju kao tip kojeg nemoguće preveslati, bilo nekom isprikom, izgovorom (zlata vrijedi!), probiti rok i tome slično. A u takav način razmišljanja onda po defaultu ide i financijska strana dotične epizode. Tako da se na posve krivog namjerio odnosno za lovu \"oženiti\" Čermaka, jednog od najviše uspješnih ZG obrtnika u exSFRJ vremenima...

UM
Umjereni
21:22 20.12.2011.

Isuse, to pravosuđe je presmiješno. Činjenica jest da je čovjek počinio kazneno djelo, ali pobogu, kakva to opasnost postoji od ponavljanja djela??? Zar te naivčine misle da će čovjek sada izaći iz pritvora i ići nekog drugog ucjenjivati? Kakve su to bedastoće. Ponavljanje djela se odnosi na višestruke počinitelje istih kaznenih djela. Bilo bi me briga, ali sav taj trošak pada na nas, porezne obveznike.

HS
Hrvatski sin
19:38 20.12.2011.

ovo je tipičan primjer lopine koja viče držte lopova,nek trune u zatvoru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije