UNUTARSTRANAČKI IZBORI

Ranko Ostojić povukao kandidaturu za predsjednika SDP-a, otkrio razloge svojeg čina

Zagreb: Izjave Ranka Ostojića nakon zatvorene sjednice Odbora za nacionalnu sigurnost
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
04.09.2024.
u 22:11

Naglasio je kako je i dalje kandidat za Predsjedništvo stranke.Na unutarstranačkim će izborima svi članovi SDP-a birati predsjednika, Predsjedništvo i Glavni odbor, po načelu "jedan član – jedan glas".

Potpredsjednik SDP-a i predsjednik SDP-a Splitsko-dalmatinske županije Ranko Ostojić objavio je u srijedu navečer da je povukao svoju kandidaturu za predsjednika SDP-a na unutarstranačkim izborima koji će se održati 14. rujna.

"Kako sam i rekao u traženju podrške, svoju sam kandidaturu za predsjednika SDP-a odlučio istaknuti kada su isto pokušali uskratiti drugu Zoranu Paunoviću. Kako čovjek vrijedi koliko i njegova riječ, a nakon što je dio nepravde ispravljen i sada kad je Zoranu potvrđena njegova kandidatura ja povlačim svoju. Hvala svima koji su me podržali i čiji sam izbor bio", objavio je Ostojić na facebooku.



Naglasio je kako je i dalje kandidat za Predsjedništvo stranke.Na unutarstranačkim će izborima svi članovi SDP-a birati predsjednika, Predsjedništvo i Glavni odbor, po načelu "jedan član – jedan glas"

FOTO Srušeni domovi, uništeni automobili: Rusi stravičnim napadom 'kaznili' Ukrajinu zbog Kurska, razaranja su ogromna

Zagreb: Izjave Ranka Ostojića nakon zatvorene sjednice Odbora za nacionalnu sigurnost
1/23
.
Ključne riječi

Komentara 4

MO
MOSAD
22:33 04.09.2024.

Zašto Ranko ,zašto???A tako bi sa tobom krenuli u jos bolju godinu nego sa ostalim sdp koj8 su stali na 45.Nasa godina stari druže je 41, 41.I ti sad iznevjeriš šmrc, šmrc..A tako sam se ponada Ranko bauuuu!!

PR
prajdali100
22:29 04.09.2024.

Drug Ranko se povlači radi druga Zorana ! Dirljivo.

Avatar kloštar
kloštar
07:58 05.09.2024.

Drug Ranko je u očajnom zdravstvenom stanju i palo mu na pamet kandidirati se za predsjednika stranke, a pa svaka čast, hahahaha!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije