HZJZ poziva na cijepljenje

Raste broj oboljelih od COVID-19: I nove varijante su opasne za starije i kronične bolesnike

17.08.2024.
u 19:24

Simptomi i težina bolesti više ovise o općem zdravlju pojedinca nego o varijanti virusa kojom je zaražen, kaže prof. Stipan Jonjić

Ključne riječi

Komentara 11

SV
svirač
20:40 17.08.2024.

"Simptomi i težina bolesti više ovise o općem zdravlju pojedinca nego o varijanti virusa kojom je zaražen, kaže prof. Stipan Jonjić." - konačno jedna dobra izjava. Tako je bilo i sa svim varijantama virusa, ali su nam prodali pandemiju.

BI
Biouskoli91
20:25 17.08.2024.

Brzo po booster!!

HU
Heroj_ulice
09:19 18.08.2024.

Dosta. Ja sam rođen s astmom i imam kronični bronhitis od djetinjstva. Nisam cijepljen. Prije dvije godine dobio sam koronu koju skoro nisam ni osjetio i nisam je više do danas imao. Moj susjed s obitelji cijepljen je 2+1. Od pojave korone do danas dva puta ima je godišnje. Toliko o vašim statistikama, ispravnom cjepivu i vjerovanju struci koje plaćaju korporacije kao Van Derovu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije