INTERVJU: Mihail Šiškin

Rat u Ukrajini? Sa Zelenskim ili nakon njega počet će pregovori i to će postati rat 'zamrznut' na mnogo godina

20.07.2024.
u 23:22

Ruski književnik i disident čiji politički angažman ne prestaje od ruskog napada na Ukrajinu

Komentara 5

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
01:36 21.07.2024.

Nisam čitao, jer nisam PREMIUM, ali i par prvih rečenica potvrđuje ono što pišem od početka, da će sukob dugo dugo trajati, i jedino se može okončati pregovorima USA i Rusije, ali da glavni ruski uvjeti moraju biti ispunjeni.

Avatar kozorog
kozorog
07:04 21.07.2024.

Opet prolijevanje gora, fraza, kučina i trica. Ruski disident, književnik... Bio je i solženjicin, daleko veći kalibar, pa se pred smrt odlučio vratiti, doma, u majčicu rusiju, putin mu dozvolio, i još mu udijelio odličje. Ajd pogledajte taj čin, na jubitu potražite, prije nego komentirate. Nije rusija u ovo ušla bez debelog promišljanja o posljedicama odavno shvatila da sa ovakvim europskim političarima nikad neće postići neki ravnopravni odnis, jer oni igraju za američki tim, ne europski. Zadnji ruski projekt vezan uz eu bio je prije 20 god, zadnji plinovodi koje su planirali prema europi. Sve nakon toga je azija. Putinov govor na mirovnoj konferenciji 2007 je otvorio vrata, naznačio promjene. Predugo su puštali amerima da im mute vodu u dvorištu, jednom su morali rećidosta. Vi i dalje gledajte i radite za amere, ne za europi. Kolko eu filmova imate na progranu? Jrdan, ni jedan dnevno? Pa čije gledate? Propaganda. Uhvaćeni ste.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije