Razbojnik prijeteći pištoljem opljačkao kladionicu u Zadru

kladionica
Dino Stanin
02.12.2009.
u 17:37

Ukrao je manji iznos novca. Policija je odmah blokirala uže i šire područje Stanova i traga za razbojnikom.

ZADAR - Nepoznati razbojnik sa šiltericom na glavi danas oko 14.45 sati uz prijetnju pištoljem opljačkao je sportsku kladionicu "Super sport" u Stadionskoj ulici u Zadru.

 Iz PU zadarske izvijestili su da je razbojnik koji nije bio maskiran ušao u kladionicu i 36-godišnjoj djelatnici kladionice zaprijetio pištoljem. Djelatnica mu je odmah dala novac koji je od nje zatražio nakon čega se udaljio.

Ukrao je manji iznos novca. Policija je odmah blokirala uže i šire područje Stanova i traga za razbojnikom.

Komentara 1

JA
japa
21:22 02.12.2009.

Ajde zločesti dečeci samo pljačkajte kladionice! Pljačkanjem kladionica ne činite veliku štetu. Samo nemojte onim tetama i stričekima koji tamo rade nauditi. Novac koji ukradete nije ništa posebno samo porez koji plačaju budale dobrovoljno!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije