Pretučen mladić

Redar u biogradskom disku palicom premlatio 21-godišnjaka

policija
Arhiva VL
05.07.2010.
u 09:45

U istrazi je utvrđeno da je oko četiri sata 24-godišnjak fizički napao 21-godišnjaka u disku, a potom ga vani nastavio tući palicom po tijelu. U zadarskoj Općoj bolnici utvrđeno je da je lakše ozlijeđen.

ZADAR - Mladić (21) koji se, istjeran iz jedne biogradske diskoteke, u subotu oko 4.30 sati ujutro zabio automobilom u ulazna vrata dvorišta diskokluba, prije toga bio je pretučen. Podsjetimo, policija je dan ranije izvijestila da su 21-godišnjaka iz diskoteke istjerali redar i vlasnik nakon što je ometao goste te da se on potom automobilom zaletio u vrata diskoteke. Međutim, u kriminalističkoj  obradi utvrđeno je da je svemu prethodilo premlaćivanje 21-godišnjaka. Pretukao ga je čovjek koji se, kako nam je potvrdila policija, predstavio kao redar.

- U istrazi je utvrđeno da je oko četiri sata 24-godišnjak fizički napao 21-godišnjaka  u disku, a potom ga vani nastavio tući palicom po tijelu. U zadarskoj Općoj bolnici utvrđeno je da je lakše ozlijeđen. Također je zaprimljena prijava 22-godišnjaka, brata ozlijeđenog, da mu je isti 24-godišnjak u subotu prijepodne prijetio, sve u vezi sa sukobom s njegovim bratom. Jučer poslijepodne uhićen je i 24-godišnjak - istaknuli su iz PU zadarske.

Protiv 21-godišnjaka će se podnijeti kaznena prijava zbog  dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, a protiv 24-godišnjaka zbog prijetnje i teške tjelesne ozljede u pokušaju.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
12:32 06.07.2010.

Hahaha ne kuzim zasto me brisete mora da tamo radi neki tovarcic. Sto sam rekao stojim iza toga jer tovari su najvece pizde kao isipci napadaju samo pet na jednoga ali od nas bojsa imaju besplatan servis i u splitu a u zagrebu nesmiju ni da prdnu hahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije