TREBAMO PROMJENE

Regija nakon tragedije u Srbiji uvidjela gorku istinu: Bez ovih stručnjaka nema sigurnih škola

16.05.2023.
u 09:49

Nakon zločina u Beogradu postavljaju se pitanja: što je sa sigurnosti u svakoj pojedinačnoj školi, kako je povećati i gdje su u cijelom obrazovnom sustavu psiholozi i stručni suradnici koji bi u obrazovnim ustanovama radili na prevenciji nasilja bilo koje vrste i oblika

Komentara 5

EJ
ejStef
10:09 16.05.2023.

Kakve veze ima Srbija sa stanjem u školama u Hrvatskoj? A što se tiče psihologa u školama, oni su itekako potrebni, no treba nadzirati njihov rad... Mnogi roditelji i učenici imali su više problema s njima nego koristi, psiholog je dobar dok god se drži podalje od ideologije i aktivizma.

Avatar Idler 3
Idler 3
10:13 16.05.2023.

Regija ovo, regija ono...koja regija, di, kaj....?

Avatar PANEM
PANEM
11:22 16.05.2023.

Regija ????? Koja se država tako zove. Ah dugo nismo bili pod nekim sad sam se sjetio. Treba obnoviti Austrougarsku ili Veliku Srbiju što je postojala do 1991. Kakvi crni branitelji i prolivena krv za neslobodu, djece žena starica logore itd. Nisu izgubili živote za ovakvu Hrvatsku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije