Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Registar stanovništva i za suzbijanje rada na crno, ali i za oporezivanje...

05.07.2024. u 07:21

Odustalo se s pravom od toga da građani pod prijetnjom novčane kazne moraju u Registar dati podatke o izvanbračnoj, istospolnoj zajednici, vjeri, nacionalnosti

Komentara 1

FU
fuksi
10:14 05.07.2024.

Nas će sad oporezovat , a HNB poklonio 25 milrd eura Europskoj banci i nikome ništa. Da, a u čijem je vlasništvu država ? Nema nikakvih problema. Dat će Europska centralna banke nešto sitniša, nakon što je mafijaška struktura otela građanima i predala u ECB devizne rezerve u visini od 25 mlrd € deviznih rezervi a koje su 'nestale' ulaskom u euro zonu. To je bila cijena našeg ulaska. Lako je sada Plenkoviću izigravat spasitelja i velikog dobrotvorca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije