Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIKANTNO

Republikanski spin – JFK je bio seksualni ovisnik

jfk
04.05.2010.
u 19:24

Kad je History Channel objavio da počinje sa snimanjem dokumentarne serije u kojoj će biti predstavljen život JFK-a, demokrati su optužili producente da namjeravaju publici prikazati lažiranu biografiju.

Iako je od njegove smrti prošlo gotovo pola stoljeća, seksualne eskapade Johna Kennedyja povod su tihom ratu koji se razbuktava između demokrata i republikanaca. Kad je History Channel objavio da počinje sa snimanjem dokumentarne serije u kojoj će biti predstavljen život JFK-a, demokrati su optužili producente da namjeravaju publici prikazati lažiranu biografiju utemeljenu na seksu i skandalima kako bi pomogli republikancima u stjecanju popularnosti.

Predsjednika će utjeloviti Greg Kinear, uloga Jackie pripala je Katie Holmes, supruzi T. Cruisea, a seriju će režirati Joel Surnow, tvorac serije 24. JFK je prikazan kao ovisnik o seksu, a posebno je osjetljiva scena kada agent tajne službe neuspješno pokušava privući pozornost predsjednika istodobno dok on u bazenu doživljava seksualni klimaks s jednom od svojih suradnica. Scenaristi tvrde da sve scene odgovaraju stvarnim događajima, pa čak i JFK-ova izjava da “ako se svakih nekoliko dana ne poigra novom ženskom stražnjicom, dobiva migrenu”.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije