Rodbinske veze:

Rodbinske veze: Milijuni iz Ine Dragičevićevu bratu Ivanu?

\'unutrasnja-04.04.11-slavonski brod -hrvatska -  ivan dragicevic Photo: Ivica Galovic/PIXSELL\'
Ivica Galović/PIXSELL
05.04.2011.
u 22:21

Tvrtka Visokogradnja, s kojom se povezuje Ivana Dragičevića, natječe se za novi posao s Inom

Inin natječaj za odabir cestovnih prijevoznika naftnih derivata kao i odabir najpovoljnijih ponuda izazvao je pobunu među prijevoznicima koji prema kriteriju najniže cijene nisu prošli na natječaju, ali i skrenuo pozornost na tvrtke koje posluju s Inom.

Među onima koji su prošli u prvom krugu natječaja je i Visokogradnja, slavonskobrodska građevinska tvrtka navodno snažno povezana s Ivanom Dragičevićem, bratom bivšeg predsjednika uprave Ine Tomislava Dragičevića. Iako se Ivan Dragičević formalno ne navodi u vlasničkoj strukturi Visokogradnje, ta je tvrtka iznimno povezana s Novogradnjom, tvrtkom u stečaju, koja je pak bila u vlasništvu Ivana Dragičevića. Obje se tvrtke nalaze na istoj adresi u Slavonskom Brodu, imaju iste brojeve telefona, a upućeni kažu da je u Visokogradnji ista ekipa, pa i ista operativa, koja je prije bila u Novogradnji.

>>Detalje o tome koje je poslove s Inom vrijedne desetke milijuna kuna dobivala Visokogradnja, što o povezanosti dviju tvrtki kaže Ivan Dragičević te što o natječaju za prijevoz naftnih derivata kažu u Ini pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista u srijedu.

Komentara 21

GA
gary1
22:53 05.04.2011.

jedne te iste lopine

Avatar freen
freen
23:13 05.04.2011.

vidite dokle lopovluk seže,NEDOGLED

OB
-obrisani-
11:20 07.04.2011.

Malo nas je,...al`smo govna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije