Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Četiri mjeseca od sramotnog napada
Povratak na članak

Roditelji premlaćenih maloljetnika razmišljaju da se s obiteljima odsele iz Vukovara

"Djeca idu u školu, uče, druže se… Pokušavaju živjeti normalno koliko god je to moguće, ali sve je to još uvijek daleko od normalnoga", kaže jedan od roditelja pretučene djece

Komentari 10

DE
Delumbija
13:12 26.04.2024.

Granica im nije daleko.

VL
UM
Umjereni
11:54 26.04.2024.

Meni taj fenomen kronične, apsolutne, beskrajne nesposobnosti države da stane na kraj navijačkom nasilju i huliganstvu jednostavno nije jasna. Dakle, govoreći o bivšim dužnosnicima, da Plenković, Božinović i Malenica nisu bili u stanju napraviti jedan sastanak od sat vremena i dogovoriti zakonske izmjene i postupanje protiv huliganstva, kako bi se jednom zauvijek tome stalo na kraj, ja to nikada neću shvatiti.

VL
PV
prcko.vita
17:43 26.04.2024.

Pa koliko dugo da razmišljaju? Hrvati i Bošnjaci u Posavini i Srebrenici nisu baš imali vremena za razmišljati, onaj tko je dopao u ruke braće Srbova završio bi po kratkom postupku. Upravo svijet donosi rezoluciju o genocidu koji su napravili, ne mlaćenju, nego genocidu. Pametnom dosta.

VL
ZI
ziva___istina
12:11 26.04.2024.

Da se problem zeli rjesit , svaki od njih bi dobio po 35 godina zatvora.

VL
JA
Jatiser
11:39 26.04.2024.

Pa što smo si odabrali to imamo. Čemu sad kukanje???

VL
ZZ
Zvir Zvirek
11:50 26.04.2024.

Ma šta. pa to su dobri Hrvati, mi Kajkavci očeme svi da budemo ko oni, br(al)e.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.