izgred u lici

Romi napali policiju u Otočcu, čuli se i pucnjevi

hrastin prilaz (1)
Sanjin Strukić/PIXSELL
31.08.2012.
u 12:26

Romi su letvama i palicama napali trojicu policajca koji su stigli na dojavu o tučnjavi koja je izbila između Roma i gostiju lokalnog disko-kluba

Petnaestak pripadnika romske nacionalne manjine sinoć je u Otočcu napalo policiju nakon obilaska nekoliko kafića u kojima su pili alkohol i maltretirali goste i osoblje.

Policija je popodne izvijestila kako je u tučnjavi jedan policajac lakše ozlijeđen.

Tijekom intervencije policija je iz službenog oružja ispalila nekoliko hitaca upozorenja. Nad četvoricom, od sedam privedenih, upotrebljena su sredstva prisile.

Policija je utvrdila da je u narušavanju javnog reda i mira razbijanjem čaša i inventara te napadu na policijske službenike sudjelovalo sedam osoba u dobi od 27, 26, 23, 20 i 18 godina te dvojica maloljetnika.

Četvorica uhićenih, među kojima jedan maloljetnik su sa šireg područja Otočca, dvojica s područja Karlovca te jedan maloljetnik iz Vrhovina.

Neslužbeno doznajemo da su Romi letvama i palicama napali trojicu policajca koji su stigli na dojavu o tučnjavi koja je izbila između Roma i gostiju jednog lokalnog kafića.

Policija, koja je uskoro stigla u većem broju, privela je samo nekoliko osoba od navodno petnaestak Roma koji su se u centar Otočca dovezli u tri kombija.

Ključne riječi

Komentara 18

ZV
zvonko08
13:19 31.08.2012.

Ne smijemo ih zvati cigani, ima puno lijepših imena: latinohrvati, brazilci, ...., a i oni su lojalni građani koji nemaju normalnih uvjeta za život, nemaju tekuću vodu kanalizaciju, struju, građevinske i ostale dozvole, ne plaćaju poreze niti prireze, auti nisu njihovi veće babini od 80 godina, jadnici ne plaćaju ni mirovinsko ni zdravstveno, nemaju škole na ni posla a one Rome koji pokušavaju biti lojalni građani ismijavaju, pljuju i na svaki drugi način diskriminiraju i nitko im ništa ne može jer je to njihovo OBIČAJNO pravo koje je kod nas jače od Ustava RH i ostalih Zakona.

SN
SNV
13:54 31.08.2012.

i onda neki imaju nešta protiv samozaštite hrvatskog puka

IS
istima
13:06 31.08.2012.

Hm..... a ja čuo da je u ovakvim slučajevima novinarima najstrože zabranjeno spomenuti da su izgrednici Romske nacije...... no no .... to valjda ne vrijedi sad kada su navalili na policiju.... istu onu policiju koja godinama zataškava i umanjuje problememe što ih ovi divljaci čine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije