Sukob oko otpada

Romi se sukobili oko otpada, a sve je završilo pucnjavom u zrak

policija
Arhiva VL
04.04.2011.
u 13:51

Tijekom sukoba jedan od muškaraca ispalio je u zrak iz vatrenog oružja šest do sedam hitaca

ZADAR - Zadarska policija izvijestila je o pucnjavi u nedjelju u večernjim satima u Zemuniku Donjem nakon verbalnog i fizičkog sukoba između dvije skupine muškaraca oko otkupa sekundarnih sirovina.

- Tijekom sukoba jedan od muškaraca ispalio je u zrak iz vatrenog oružja šest do sedam hitaca. U službene prostorije policije dovedene su četiri osobe nad kojima je u tijeku kriminalističko istraživanje - istakli su iz zadarske policije. Navodno su se sukobile dvije skupine Roma koje skupljaju otpad na zadarskom području. Iz policije su nam potvrdili da je dio privedenih bio u alkoholiziranom stanju i da nakon otriježnjena slijedi krim obrada.

Ključne riječi

Komentara 4

XN
xnet0822
17:12 04.04.2011.

Cigani meraklije, ne možemo bez rakije ...

MP
mparac3
21:28 04.04.2011.

Svojevremeno su zemunicani javno prosjedovali protiv tih Cigana u svojoj sredini, pribojavajuci se upravo takovih stvari, pa i tezih.... Nu maloumnici ih nazvase nacionalistima, sovinistima, rasistima..... Nadam se da ce zemunicani ponovno ustati, kao sto onda Ustase, i u konacnici izboriti sebi i svojim potomcima sigurnost i okruzje dostojno ljudskoga zivljenja....

Avatar broz
broz
22:24 04.04.2011.

FRANCUSKA,FRANCUSKA!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije