Paravan nacionalizmu

Rušenje Daytona zbog probošnjačke BiH vodilo bi novom građanskom ratu

11.09.2022.
u 21:06

Hrvati očekuju da imaju jednakopravnu poziciju u vlasti, po mogućnosti i vlastitu federalnu jedinicu. Daytonska formula o podjeli vlasti temeljenoj na ključnoj ulozi triju konstitutivnih naroda, čiji su predstavnici potpisnici tog mirovnog sporazuma, godinama se pokušala promijeniti intervencijama međunarodne zajednice angažirane u BiH u korist "građanskoga načela" većinske demokracije.

Ključne riječi

Komentara 14

DL
Dvanaest__legija
10:30 12.09.2022.

Hrvatski entitet je neminovan i potreban je što prije!

Avatar utunelu
utunelu
11:23 12.09.2022.

Schmidt je cini se ruski petokolonasa i opet im nije jasno da Turska stoji iza Bosne ili nekome to treba dodatno objasnjavati?

DU
Deleted user
11:44 12.09.2022.

BiH je NEMOGUĆA DRŽAVA najbolji pokazatelj je zadnjih 27.godina. Svi znaju da je tako, no nitko ništa ne poduzima. To bi trebalo PODJELITI po uzoru NA CIPAR kao TRAJNO rješenje. Ovako nikad tu države, muslimani - bošnjaci sebi stvaraju okviri stvaraju okvir za ISLAMSKU DRŽAVU na zlu EUROPE mislim da je to nemoguće

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?