ZLOGLASNI Rosfinmonitoring

Rusi dodali Prebega na popis ekstremista na kojem su Kasparov i Zuckerbergova Meta

20.08.2024.
u 12:03

Prebeg je dodan na listu nakon što ga je ruski sud krajem lipnja osudio u odsutnosti na 23 godine zatvora zbog ''sudjelovanja u neprijateljstvima i plaćeništvu''. Na listi je i Azov, u sklopu kojeg se Prebeg borio na ukrajinskoj strani

Komentara 6

Avatar pendreck
pendreck
12:27 20.08.2024.

rusija je na popisu drzava kao sjevefrna koreja i iran u koje jos malo pa budu svi navalili...

Avatar Fra Brne
Fra Brne
14:38 21.08.2024.

Vladtepes,a tko drugi ga treba dodati? Covjekkaze da su lagali kad smo garantirali za njega da je bio humanitarac.Lik je dobro prosao i ne znam za kaj bi trebal bit heroj

GO
goran2hr
10:30 21.08.2024.

"Na listi je i Azov, u sklopu kojeg se Prebeg borio na ukrajinskoj strani"?! Prvo je bio u "regularnoj ukrajinskoj vojsci", a sve "kako bi se mogao oženiti Ukrajinkom". Sada pak ispada kako je bio u Azov-u. No sada je na sigurnom, samo neka više ne ide tamo. Nitko neke ne ide.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije