Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
formiraju vlastiti bataljun
Povratak na članak

Rusi regrutiraju Srbe za borbu u Ukrajini: 'Sve je išlo brzo, u jednom danu sam postao vojnik Rusije'

Za sada nas ima oko 60-70 ljudi, rekao je jedan od Srba na popisu, koji je također u rujnu doputovao iz Srbije u Moskvu, dodajući da je potpisao za “106. desantnu diviziju”

Komentari 5

KR
Krug
13:00 19.10.2023.

Ovi u Srbiji makar imaju zakon da ljudi ne sudjeluju u tuđim ratovima. Eto neki dan objavili da je hrvatski državljanin umro na bojitu Ukrajini

VL
DU
Deleted user
15:39 19.10.2023.

Kaj rusima fali kuhara..??

VL
Avatar Barba
Barba
12:41 19.10.2023.

Včić iznenađen i uvrijeđen. Možeš misliti.

VL
Avatar NJUŠKALO
NJUŠKALO
14:58 19.10.2023.

Neka samo idu. Ja se nadam da će biti poslani na prvu borbenu liniju a ne da paradiraju negdje u pozadini kao došli strani dobrovoljci da dižu moral rusima pa se kasnije kur.e kao pravi ratnici.Eto nestali Hrvat je brzo stradao na ukrajinskom bojištu, jer na prvoj liniji se ne živi dugo.Ako ne strada od ukrajinske artiljerije (mine) ili prijateljske vatre zbog koje se gine puno češće, možda preživi negdje u skloništu dok ne stigne u Ukrajinu malo više dalekometnog oružja za uništenje pozadine, jer ne mogu baš svi izginuti ili stradati koliko ih ima sretno mu bilo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.