Godinu dana od neuspjele Prigožinove vojne pobune

Pobuna Wagnera prestravila je Moskvu: Njihov vođa je mrtav, a ostaci nekoć moćnih plaćenika najjači je u Africi

24.06.2024.
u 20:50

Wagner radi isto ono što je radio i prije Ukrajine, paravojnim i obavještajnim djelovanjem slabi francuski i američki utjecaj u Africi. I to, čini se, radi jako uspješno s obzirom na to da tog utjecaja praktički više i nema

Komentara 7

DA
darko122
23:19 24.06.2024.

Putin je stvorio Wagnerovce, po zapadnom modelu dao im je novac, oružje i dopustio da se počinju sami financirati kriminalom po Africi. Prigrožin ne previše mudar, dobio je od Putina milijarde, tenkove i avione, nije razumio taktiziranje Putina sa zapadom,, "pipkanje jednih i drugih do kuda mogu ići. Prigrožin to nije razumio i krenuo je na Putina i gle čuda, zapad uz pomoć Turske spreman je bio intervenirati u korist Putina, zašto. Zato jer Prigrožinov zapovjedni kadar su činili ludo hrabri ljudi, ali večinom teški kriminalci, koji uopće nisu razumjeli nuklearnu prijetnju svijetu. Sigurno bi Wagnerovci već upotrijebili nuklearnu silu i svijet bi bio The End. Blago onima koji bi odmah poginuli drugi bi se godinama patili, a nitko im pomoći mogao nebi.Rusija čak i da pobijedi sve nas, potom će se raspasti takav ruski svijet, jer nemaju sustav, nemaju ljude , Kakav bi to svijet bio u kome bi ljudske slobode određivali Kinezi, Aganistanci, Sjevernokoreanci recite mi kakav.

PO
poluprovokator
23:10 24.06.2024.

Duga ruka putinova. Proglasiti teroristickom organizacijom i zatrati.

DU
Deleted user
06:46 25.06.2024.

Afrikancima dolaze još teži dani,a Europi više izbjeglica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije