PREŽIVIO DVA PUTA TROVANJE?

Ruski opozicijski političar Kara-Murza uhićen ispred svoje kuće u Moskvi

Opposition activist Boris Nemtsov remembered in Moscow
Foto: MIKHAIL TERESHCHENKO/NEWSCOM
1/2
12.04.2022.
u 06:40

Istaknuti kritičar ruskog predsjednika Vladimira Putina ranije je rekao kako je dvaput preživio misteriozno trovanje za koje krivi rusku tajnu službu.

Istaknuti ruski opozicijski političar Vladimir Kara-Murza uhićen je u ponedjeljak ispred svoje kuće u Moskvi, prenosi njemačka novinska agencija dpa. 

Kara-Murzi određen je pritvor preko noći, rekao je njegov odvjetnik Vadim Prokhorov. Tereti ga se za nepoštivanje zakonite naredbe policajca, vojnika i službenika federalne sigurnosne službe. Za taj prijestup propisana je kazna zatvora do 15 dana.

VIDEO: Rusi tvrde: Uništili smo četiri proturaketna sustava S-300; Zelenski: Spremni smo za njihove akcije. Odgovorit ćemo.

Istaknuti kritičar ruskog predsjednika Vladimira Putina ranije je rekao kako je dvaput preživio misteriozno trovanje za koje krivi rusku tajnu službu. 

Prema istraživanju koje je provela grupa Bellingcat, Kara-Murzu su pratili agenti ruske tajne službe FSB-a, za koje se sumnja da su umiješani u trovanje ruskog disidenta Alekseja Navalnog.

Više o tome što se događa u Ukrajini, pročitajte OVDJE

 

Komentara 6

Avatar petrolio
petrolio
07:47 12.04.2022.

krvavi režim koji ne samo da napada i ubija građane susjednih zemalja nego i truje vlastite koji ga ne podržavaju!

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
07:19 12.04.2022.

Taj bi kod nas bio optužen za terorizam.

Avatar southman
southman
07:05 12.04.2022.

Život pod Putinom. Nedosanjani san mnogih Hrvata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije