pali s drogom

S hašišom i marihuanom uhvaćene četiri osobe

droga, oruzje (1)
Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
07.08.2012.
u 09:07

Dvojica francuskih državljana, jedna Slovenka i Hrvat zatečeni su sinoć na plaži Zrće u Novalji u posjedu hašiša i marihuane.

Nakon što je tijekom vikenda ličko-senjska policija u Novalji privela sedam osoba zbog neovlaštenoga posjedovanja opojnih droga, završeno je i kriminalističko istraživanja nad još četiri osobe zbog opojnih droga.

Dvojica francuskih državljana, jedna Slovenka i Hrvat zatečeni su sinoć na plaži Zrće u Novalji u neovlaštenom posjedu manje količine hašiša i marihuane.

Protiv njih će nadležnom državnom odvjetništvu biti podnesene kaznene prijave.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar raco
raco
09:30 07.08.2012.

moš' mislit velikog grijeha.

BU
Bullshitter
10:34 07.08.2012.

I ja bi malo đoje.

ZD
zd3na
10:50 07.08.2012.

"u neovlaštenom posjedu..." a u hrvatskoj ima ovlaštenog? nema nažalost ni za medicinske potrebe -.- kaznene prijave, i to za manje količine? ma bravo, svaka vam čast, izgleda da je u ovoj državi bolja opcija pljačkat nego posjedovat gram trave...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije