Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća na radu

S krova kuće pao na armaturu za beton i poginuo

pao s krova
Goran Kovačić/PIXSELL
29.07.2011.
u 15:40

Muškarac je radio na krovu te se okliznuo i pao sa šest metara visine na tlo. Teško je ozlijedio grudni koš

Radnik GP-a "Kolak" iz Umaga, 33-godišnjak, preminuo je danas poslijepodne u riječkoj bolnici od posljedica teških ozljeda nastalih u padu s krova obiteljske kuće u Hreljinu iznad Bakra.

Kako je izvijestila policija, nesreća na radu dogodila se jutros u 8.50 sati u kući koja je u obnovi. Muškarac je radio na krovu te se okliznuo i pao sa šest metara visine na tlo. Teško je ozlijedio grudni koš. Hitno je odvezen u KBC Rijeka na Sušaku gdje je odmah operiran, no nekoliko sati nakon zahvata preminuo je u Jedinici intenzivnog liječenja.

Kako doznajemo, radnik je pao na žice koje su virile iz armiranog betona u prizemlju.

Očevid na mjestu nesreće obavili su policija i inspektor zaštite na radu.

 

Komentara 5

BR
branko61
19:35 29.07.2011.

Na žalost radnik uvijek najgore prođe. Šteta. Počivao u miru...

Avatar gulag
gulag
20:17 29.07.2011.

Stvarno tužna vijest.

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
08:59 30.07.2011.

Budala, sigurno je radio za sitnu pinku samo budale rade u građevini,jer tamo su bjedne plaće i ne veće od, 5,6 iljada kuna,fujj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije