Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIZIK ZA ZDRAVLJE

S polica se hitno povlači ova toaletna voda: Sadrži kemijski spoj koji može naštetiti plodnosti

Foto: Državni inspektorat
18.02.2024.
u 08:28

Toaletna voda je robne marke Lotus Valley PERFUMES, proizvedenog u Ujedinjenim Arapskim Emiratima

Državni inspektorat obavijestio je građane da se s polica povlači toaletna voda Arian pour Femme, i to zbog sadržaja koji bi mogao predstavljati kemijski rizik. Kako se navodi, radi se o butylphenyl methylpropionalu koji je EU zabranio još u ožujku 2022. nakon što je utvrđeno da šteti plodnosti.

Toaletna voda je robne marke Lotus Valley PERFUMES, proizvedenog u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Iz DIRH-a su objavili i fotografije sporne toaletne vode, te upozoravaju potrošače da ga prestanu koristiti. 

Toaletna voda punjena u tamnoljubičastu staklenu bočicu četvrtastog oblika s plastičnim čepom zlatno obrubljene boje na kojoj je crnim slovima ispisano LOTOSOVA DOLINA - opisali su te naveli kako distributer prestaje s prodajom proizvoda.

POVEZANI ČLANCI:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije