SULUDO PONAŠANJE

S prozora stana iz zračne puške pucao po tramvajima. Završio iza rešetaka

Kišna nedjelja u centru Zagreba
Zoe Sarlija/PIXSELL
28.12.2021.
u 10:26

Ispalio je veći broj metaka, a u tramvajima je bilo više putnika

Što je M.G. (39) natjeralo da iz zračne puške puca po zagrebačkim tramvajima, nije poznato no poznato je da je zbog toga osumnjičen za općeopasnu radnju te da je završio iza rešetaka. Sumnjiči ga se i za oštećenje tuđe stvari jer je šteta na tim tramvajima oko 30.000 kuna.

M.G. se sumnjiči da je 23. prosinca ujutro s prozora svog stana iz zračne puške ispalio više hitaca po tramvajima koji su se kretali Draškovićevom ulicom u Zagrebu. Ispalio je veći broj metaka, a u tramvajima je bilo više putnika.

Nakon što je uhićen, ispitan je na ODO Zagreb, a  sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu odredio mu je istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela. 

 

Ključne riječi

Komentara 3

PR
prahrvat
11:19 28.12.2021.

Svašta, strogo s njim, jako strogo. Sreca da nije nekog u oko i tako.

IS
istokdole
11:29 28.12.2021.

Svakakvih luđaka ima. Dosadno je bilo čovjeku. Da živi na selu lijepo bi morao hraniti živinu u to vrijeme i spavao bi sav izmučen cjelodnevnim radom.

Avatar IIII4
IIII4
09:53 29.12.2021.

Vjerojatno ga je kontrola uhvatila bez karte pa se ovako sveti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije