Krvavi sukob

S 3,5 promila alkohola u krvi napala ga i izbola kuhinjskim nožem

Alkoholizam, alkohol, piće
Foto: Thinkstock
1/2
02.09.2016.
u 17:35

Njemu je pomoć pružena u KBC-u Zagreb, a ona je privedena prvo na policiju, a zatim sucu istrage zagrebačkog Županijskog suda

T. Č. (35)  završila je u Remetincu jer ju se sumnjiči za pokušaj ubojstva 45-godišnjaka, a napala ga je i ubola kuhinjskim nožem, priopćila je zagrebačka policija. Bila je pijana, a u krvi joj  je izmjereno nevjerojatnih 3,5 promila alkohola.

Sve se odigralo 31. kolovoza u 2.15 u stanu u Čemerničkoj ulici kada je vjerojatno nakon svađe potaknute alkoholom kuhinjskim nožem nasrnula na 45-godišnjaka. Zabila mu je nož u gornji dio prsa te ga je teško ozlijedila.

Njemu je pomoć pružena u KBC-u Zagreb, a ona je privedena prvo na policiju, a zatim sucu istrage zagrebačkog Županijskog suda  koji joj je odredio istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela. 

>> Vandali palili kontejnere, izazvali požar i zamalo zapalili dječji vrtić

Komentara 4

MA
markob923
17:40 02.09.2016.

ubio sebe pa ženu

ZE
zelina
18:06 02.09.2016.

Srčana žena Badelova manekenka.

Avatar krcedolac
krcedolac
19:18 02.09.2016.

Malo kritike na račun nas muških uvijek je dobro došlo....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije