PRIJETI JOŠ VEĆI PAKAO

Ako SAD napravi ono što svi najavljuju, ništa više u sukobu u Ukrajini neće biti isto. Moguća je eskalacija

12.09.2024.
u 09:13

Ruske su snage započele značajnu protuofenzivu nad ukrajinskim trupama koje su prošlog mjeseca upale Rusiju i zauzele dio teritorija, objavili su jučer promoskovski ratni blogeri

Ključne riječi

Komentara 96

22
224
09:06 12.09.2024.

A koje je rješenje ako se Ukrajini ne dozvoli da se brani? Misle li "vrli mirotvorci" da sukob neće eskalirati" Misli li netko da će Putin ozdraviti? Misli li netko da će Rusija sa ovim vodstvom stati na osvojenom? Pa zar nismo imali primjer Srbije,prvo Slovenija, pa onda Hrvatska, pa onda BiH, pa onda Kosovo. Nema tu stajanja dok agresor ne dobije po nosu!

Avatar ćaćasenevraća
ćaćasenevraća
09:10 12.09.2024.

Tko god misli da će Adolf iz Kremlja stati dok je živ taj ništa iz povijesti nije naučio. Dok je god živ Rusija će ratovati. Nema tu kraja dok se njega ne eliminira.

Avatar alteralterego001
alteralterego001
08:50 12.09.2024.

Svi vi „mirotvorci“ malo proučite povijest pa ćete vidjeti da ako se i dogovori taj vaš mir, mira neće biti ako se Ruskom agresoru da ono što želi. To će ga samo potaknuti na daljnju agresiju i rat. Pravi primjer je bila nacistička Njemačka. Takvi kao vi su u ime mira Njemačkom vođi dali da anektira Austriju, zauzme Sudete, pa onda i cijelu Čehoslovačku i da li je mir opstao? Nije. Agresor se ohrabrio i postao još agresivniji i pohlepniji. Mir je tek nastao kad je diktator potpuno poražen. Tako bi trebalo i sa Putinom. A povijest se ponavlja kažu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije