NESREĆA U CRNOJ GORI

Sanja je preživjela nesreću i uspjela izaći iz provalije: 'Čula sam vrisku putnika i tada smo pali'

Vijesti.me
19.09.2023.
u 19:20

Autobus tvrtke Popović, za vrijeme putovanja od Nikšića prema Budvi, zabio se u bankinu i sletio u provaliju. U nesreći su poginule najmanje dvije osobe, a više putnika je ozlijeđeno

Sanja Vučinić (24) iz Nikšića bila je u autobusu koji je sletio u duboku provaliju na cesti nedaleko od crnogorske prijestolnice Cetinja. Za Vijesti je rekla kako je cijelo vrijeme bila svjesna što se događa. Poslije 16:00 sati iz Cetinja je prevezena u Klinički centar Crne Gore u Podgorici zbog daljnje dijagnostike. 

Djevojka je ispričala da je cijelo vrijeme sjedila na desnoj strani, na sredini autobusa te je u trenutku kada je autobus udario u bankinu gledala u mobitel. "Čula sam vrisku putnika i tada smo pali. Tijekom prevrtanja sam ispala, toga se baš i ne sjećam kako sam se našla izvan autobusa. Sama sam uspjela izaći iz provalije na cestu", prepričala je za portal Vijesti. 

Podsjetimo, autobus tvrtke Popović se za vrijeme putovanja od Nikšića prema Budvi zabio u bankinu i sletio u provaliju. U nesreći su poginule najmanje dvije osobe, a više putnika je ozlijeđeno. Provalija u koju je je autobus sletio duboka je više od stotinu metara, ali ga je gusto raslinje zaustavilo na oko 30 metara ispod ceste. Na mjesto nesreće upućene su sve raspoložive policijske snage iz Budve i Cetinja, a prema mjestu Obzovica, gdje se dogodila nesreća, upućeni su i pripadnici specijalnih jedinica policije. 

POVEZANI ČLANCI:

VIDEO: Užas u Crnoj Gori: Autobus sletio u provaliju, dvoje poginulo

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije