Popustili živci

Sarkozy proglasio novinara pedofilom zbog nezgodnog pitanja

Sarkozy
Pixsell
23.11.2010.
u 21:37

- Vidio sam izvještaje tajnih službi koje neću otkrivati. Vidio sam nekoga, ali neću reći koga, ali imali ste oralni seks s tom osobom. Duboko sam uvjeren da ste pedofil, kazao je Sarkozi u izljevu bijesa

Predsjednik Francuske Nikolas Sarkozy u naletu bijesa nazvao je jednog novinara pedofilom na konferenciji za novinare poslije NATO summita u Lisabonu. .
Temperamentni Sarko burno je reagirao kada mu je jedan od novinara postavio pitanje u vezi s aferom u koju je francuski predsjednik navodno umiješan zajedno s nizom drugih francuskih političara. On je ljutito odbrusio kako novinari "pričaju gluposti i ništa ne provjeravaju". Zatim je grubim riječima nasrnuo na novinara, optuživši ga da je pedofil.

- Uvjeren sam u to. Vidio sam izvještaje tajnih službi koje neću otkrivati. Vidio sam nekoga, ali neću reći koga, ali imali ste oralni seks s tom osobom. Duboko sam uvjeren da ste pedofil, kazao je Sarkozy u izljevu bijesa. 

Afera koju je novinar doveo u vezu s predsjednikom, a koju francuske vlasti trenutačno istražuju, odnosi se na prodaju francuskih podmornica iz 1994. godine, od koje je, kako se vjeruje, nekoliko domaćih političara dobilo proviziju.

Ovo nije prvi Sarkozijev ispad. Prije dvije godine na sajmu poljoprivrede u Parizu rekao je jednom poljoprivredniku: "Gubi se odavde, glupane!".

Ključne riječi

Komentara 10

OB
-obrisani-
21:46 23.11.2010.

On je nesto bolji od Berluskonija, a nas Ivo gori od obojice.

OB
-obrisani-
11:29 24.11.2010.

Vrela madjarska krv.

SB
sbb
21:51 23.11.2010.

Sarkozy, Berlusconi skupljaju bodove za hrabrost i borbu protiv drzavnih neprijatelja, a lignja skuplja Balkan Air Miles putujuci po pasaluku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije