Kukuriku koalicija

SDP-ov Mršić ponudio znoj i suze za bolju budućnost

Kukuriku Bjelovar (1)
Foto: Damir Špehar/Pixsell
1/3
02.12.2011.
u 20:03

Unatoč tomu što je polovica dosadašnje vlade bila iz Bjelovara, ništa nisu napravili za ovaj kraj, poručio je Zvonimir Mršić

Imali ste tu sreću da je polovica dosadašnje vlade bila iz Bjelovara, no nažalost nisu ništa napravili tako da su nama ostavili mogućnost da sve napravimo i za razliku od njih mi to i hoćemo – kazao je SDP-ov Zvonimir Mršić, nositelj liste Kukuriku koalicije za II. izbornu jedinicu, govoreći večeras pred više stotina okupljenih građana s paviljona u središnjemu bjelovarskom parku. Naglasivši da Kukuriku koalicija ima "plan 21" kojim će stvoriti bolji život u Hrvatskoj za sve njezine građane, Mršić je kazao da taj plan zapravo još nije zaključen te da će se finiširati onog dana kada Zoran Milanović kao novi premijer predstavi svoju vladu u Saboru.

Podsjećajući da dosadašnja vlast nije završila niti jedan od projekata koji su najavljivali, od autoceste i pruge do nove bolnice i učeničkog doma, Mršić je kazao da Kukuriku koalicija nastavlja tamo gdje se stalo 2003. godine.

– Neće biti lako, neće biti preko noći, neće biti bez znoja, a neće biti vjerojatno niti bez suza, ali učinit ćemo sve da bolje živimo u ovoj Hrvatskoj, ne samo mi, nego svi građani – kazao je Mršić pozivajući sve da u nedjelju zaokruže listu broj 30. Okupljenim građanima obratio se i Vedran Babić, predsjednik SDP-a bjelovarske županije i osmi na listi, obrušivši se na dosadašnju vlast.

– Kad vratimo film u ovih osam godina, vidimo da smo imali osam godina laži, osam godina korupcije i crnih torbi i sada nam još poručuju da čuvaju Hrvatsku – izrugujući se kazao je Babić i pozvao sve da u nedjelju glasuju za poštene ljude s liste broj 30. Poziv biračima uputila je i Vanja Posavac, predsjednica bjelovarskog SDP-a i deveta na listi, naglasivši da bi nakon ovih izbora trebali konačno dobiti poštenu vladu koja neće raditi samo sebe i za svoje džepove.

Ključne riječi

Komentara 9

OB
-obrisani-
20:31 02.12.2011.

svi su ovi \"drug Mico\"

DO
doktorica
21:59 02.12.2011.

neka znoj i suze proljevaju tajkuni......

Avatar stravaxx
stravaxx
20:26 02.12.2011.

jedva čekam da nam osvane sunce nakon ove magle

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije