Krenuli u kampanju

SDSS-ov predizborni spot: Molimo vas da na svadbi ne pjevate ustaške pjesme...

Foto: Screenshot
18.06.2020.
u 18:00

Danas su objavili spot u kojem su pozvali da se na svadbama ne pjevaju ustaške pjesme. Na početku spota stoji poruka kako je on inspiriran stvarnim događajem

SDSS je krenuo u kampanju za parlamentarne izbore pod sloganom 'Budi ono što jesi, poštuj ono što nisi'.

Danas su objavili spot u kojem su pozvali da se na svadbama ne pjevaju ustaške pjesme. Na početku spota stoji poruka kako je on inspiriran stvarnim događajem.

U spotu konobari pripremaju stolove za svadbu u uvjetima 'novog normalnog', a na kraju konobarica stavlja natpis 'Molimo vas da na svadbi ne pjevate ustaške pjesme jer među gostima ima i Srba'.

– Hoćemo ravnopravnost za srpski narod u Hrvatskoj koja će upravo prema nama pokazati snagu i uključivost, a ne slabost klero nacionalne isključivosti čiji teret nose generacije Srba rođene godinama iza rata. Opće dobro je opće samo ukoliko je i manjinsko – objavili su na svojim stranicama.

Komentara 39

Avatar Veljko_Veseljko
Veljko_Veseljko
18:14 18.06.2020.

Pupovac je HDZ-ov koalicijski partner. Nadam se da će Domovinski pokret ukinuti garantirana mjesta u Saboru za pripadnike nacionalnih manjina, jer oni kao i svi drugi mogu biti i jesu na stranačkim listama.

DE
Demigodessnixie
18:41 18.06.2020.

Odite u Kistanje pa pitajte Hrvate koji tamo zive o srpskoj ukljucivosti

GA
galus92
19:00 18.06.2020.

Dragi Srbi, vi ste državljani lijepe naše. Okrenite leđa Pupovcu i Stanimiroviću jer vas oni vode u propast-

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije