nesreća

Sedamdesetpetogodišnjak prevrnuo automobil na krov

nesreca
Dragutin Šantoši - Večernji list
31.07.2012.
u 19:25

Vozač je lakše ozlijeđen te je nakon pružene liječničke pomoći otpušten kući. Odbio je alkotest.

SLATINA – Sedamdesetpetogodišnji vozač M. T. iz sela Vaške danas je oko 16.30 sati svojim osobnim automobilom završio na krovu u Gupčevoj ulici u Slatini. Kako se prometna nesreća dogodila u naselju, stanovnici i drugi vozači pred čijim se očima dogodila prometna nesreća iz prevrnutog automobila izvukli su vozača koji je lakše ozlijeđen.

Sumnja se da je bio pod utjecajem alkohola i da je zato policiji odbio alkotest. Nakon pružene liječničke pomoći otpušten je kući. 

Ključne riječi

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
11:06 01.08.2012.

fuckas nase zakone... sudionici prometnih nesreca ne bi smjeli odbijati alkotestove....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije