prelazak u stranku

Šef splitskih pravaša zove u stranku HDZ-ovu Sanju Bilač

sanja bilac
Ivo Čagalj/Pixsell
09.11.2011.
u 14:41

Hrvoje Tomasović, šef splitskog HDZ-a, pozvao je Sanju Bilač da prijeđe u njegovu stranku.

Dr. Hrvoje Tomasović, šef splitskog HDZ-a, javno je pozvao Sanju Bilač, agilnu vijećnicu HDZ-a u Gradskom vijeću Splita, da prijeđe u njegovu stranku.

"Nakon jučer obznanjene profitersko-korupcionaške koalicije HDZ-Željko Kerum, više je nego vidljivo kako se u našem narodu kaže, " HDZ više ne zna kuda goni". Jadranka i njeno društvo je totalno dezorijentirano. Nakon kakve takve lažne opozicije što su bili u Gradskome vijeću Grada Splita, nakon što su glumatali i iskorištavali svoju članicu gradsku vijećnicu Sanju Bilač koja je bila uvjerena u iskrenost svoje stranke, izdajnički je ostavljena na milost i nemilost novome šefu Splitskoga HDZ-a Željku Kerumu! Kako smo mi u gradskoj podružnici HSP-a grada Splita jedino u Sanji Bilač prepoznali poštenu, hrabru, nepotkupljivu ženu koja se nikako nije uklapala u to profitersko društvo HDZ-a, a i jedina je još bila koja se uz nas borila da istina o stanju našega grada ne ostane vječna enigma! Ovime putem joj upućujemo javni poziv da se priključi Hrvatskoj Stranci Prava, da sa nama zajedno nastavi svoju borbu za istinu, poštenje i pravednost jer kod nas nema licemjerja i dvoličnosti koju je jasno pokazala njezina stranka HDZ. HDZ je nakon što je od Grada Splita napravio cirkus sa svojim političkim inženjeringom dovođenjem Željka Keruma za gradonačelnika sada isto želi napraviti i od Hrvatskoga Sabora davanjem kluba zastupnika grupi klaunova cirkusa Kerum. Mislimo da nije drugo preostalo nego dati prijedlog naplate prava televizijskog prijenosa saborskih sjednica zbog punjenja proračuna, jer će sekunde pred gradonačelnikov govor u ime njegova kluba vrijediti jako puno Karlovačkom, Ožujskom, Heinekenu i ostalim proizvođačima sličnih proizvoda", piše u otvorenom pismu upućenom Sanji Bilač.

Komentara 1

FO
Fogge
12:31 11.11.2011.

Dr.Hrvoje Tomasović nije šef slitskog HDZ-a već HSP-a.I dobro je rekao,zar da u saboru imamo klub zastupnika cirkusanata?Klaun Rumke i blesava družina,pa čovjek jedva zna govorit,ne vide li simpatizeri i članovi HDZ-a koja je to sramota ići u koalciju s njim i njemu sličnima nakon toliko javnih uvreda njima nanesenih?Predsjednik im Marasović još jednom pokazao da je bez obraza.. Gđo Bilač,nemojte nas i vi razočarati,borite se za neke ideale pa makar i promjenili stranku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije