povlaštena mirovina

Šeks: Uzimam mirovinu jer nova vlast ima radikalna rješenja

'23.12.2011., Trg svetog Marka 6, Zagreb - Dolazak zastupnika na sjednicu Hrvatskog sabora na kojoj se izglasava povjerenje novoj Vladi. Vladimir Seks.  Photo: Boris Scitar/PIXSELL'
'Boris Scitar/PIXSELL'
Autori: vk/VLM, sd/VLM
18.01.2012.
u 17:26

Ne razumijem ovoliku hajku na mene, ja sam samo iskoristio ono na što imam pravo – komentirao je Šeks na saborskim hodnicima

Vladimir Šeks kazao je danas da će njegova povlaštena mirovina biti 12.500 kuna te da ju je tražio jer se bojao rješenja koje će donijeti nova vlast

– Ne razumijem ovoliku hajku na mene, ja sam samo iskoristio ono na što imam pravo – komentirao je Šeks na saborskim hodnicima.

– Bio sam u Hrvatskom zavodu za mirovinsko osiguranje i oni su mi izračunali mirovinu nešto višu od 12 tisuća kuna. Odlučio sam aktivirati svoj umirovljenički status pred svim promjenama koje najavljuje SDP vezano uz mirovine.  Znam da su hrvatski građani ogorčeni na saborske zastupnike, znam da nas prozivaju, ali ne vidim razlog za ovoliku prozivku – ocijenio je Šeks, poručujući da je sve što mu nosi povlaštena mirovina višestruko zaradio u 22 godine političkog života, sedam mandata u Saboru i više od 43 godine radnog iskustva.

Komentirao je i danas evidentni sukob između zastupnika HDSSB-a i SDSS-a smatrajući da će se on i dalje pojavljivati u Saboru, a sve zbog njihovih gledišta na Domovinski rat.

Njegova stranačka šefica Jadranka Kosor nije željela komentirati Šeksovo jednokratno umirovljenje jer je riječ o "osobnoj stvari, a ne stranačkom pitanju", no ona neće tražiti mirovinu po još uvijek aktualnom Zakonu o povlaštenim mirovinama.

Komentara 79

ŠI
šifra2
17:35 18.01.2012.

Ovaj podlac je zaslužio da ode iz politike i to hitno! Nadam se da će podlac loše proći na izborima unutar HDZ-a!

OB
-obrisani-
17:44 18.01.2012.

joooj...koji su....sr---- . pa ja nisam ni kužio da se radi od...oko....soma kuna . dal će imati....8 i nešto....ili.....9 i nešto.....stvarno....to nebi napravio čovjek s obrazom..

OB
-obrisani-
22:01 18.01.2012.

Šeks ima godine za Mirovinu i ne treba mu zamjerati , što je iskoristio svoju Povlasticu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije