braco i seka

Sestri ukrao nakit pa dio prodao, a dio dao djevojci

nakit
Goran Jakuš/Pixsell
04.04.2012.
u 13:35

Oštećena žena morat će odlučiti hoće li protiv brata podnijeti privatnu tužbu

Sestri s kojom živi u zajedničkom kućanstvu na kutinskom području 36-godišnjak je ukrao nakit. Oštećena sestra nakit procjenjuje na nekoliko tisuća kuna, a brat je dio nakita prodao i ostatak darovao djevojci. Policija je nakit oduzela i vratila oštećenoj.

Kako je prema Kaznenom zakonu RH određeno da se za kaznena djela koja su počinjena prema bratu ili sestri, s kojima počinitelj živi u zajedničkom domaćinstvu, kazneni postupak pokreće privatnom tužbom, okradena sestra sada mora odlučiti hoće li bratu vratiti milo za drago ili će se u njoj ipak probuditi suosjećanje. 

Komentara 3

MO
modovisisajteMaraschino
17:13 04.04.2012.

i onda kazu odrzavaj obiteljske odnose.... zato sam sretan sto sam jedinac a krpelje od bratica i sestricni ignoriram i sretan sam u zivotu.... tuzi ga sestro i izbaci ga na ulicu gologuzog.... neka se cura pobrine za njega...

IB
istina_boli
23:30 04.04.2012.

Da nije imao sto da drmne , to nebi ni planulo.

MI
mightymraz
07:03 05.04.2012.

hahahhahaha ne znam zasto, ali meni su ovakve vijesti totalno tragi-komicne Pa zar ljudi stvarno svima kradu? Vlastitoj sestri ici krast..... ok, ja sam burazu krao cokoladu i nista vise.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije