doveli ga sucu

Sesvete: Branio se od maloljetnika pa jednog izbo nožem

uboden nozem, policija (1)
Željko Hladika/Pixsell
24.05.2011.
u 11:23

Sumnjiče ga za ubojstvo u pokušaju jer je nožem napao 17-godišnjaka koji ga je izvukao iz auta i pljuskao.

N. B. (20) osumnjičen je za teško ubojstvo u pokušaju nad 17-godišnjakom te je doveden istražnom sucu Županijskog suda u Zagrebu. Iako se sumnjalo da je mladić nožem napao maloljetnika zbog sukoba oko parkirališnog  mjesta pred trgovinom Miško u Sesvetama, odnosno kod noćnog kluba Kuzelin, istraga je utvrdila da je  22. svibnja u pet sati ujutro 17-godišnjak isprovocirao svađu koja je završila njegovim teškim ranjavanjem.

Doznajemo da je osumnjičeni N. B. sjedio s prijateljicom u Opel Vectri na parkiralištu u Soblinečkoj ulici. Autu su u jednom trenutku prišla četvorica maloljetnika i počela s provokacijama. N.B. im je kazao da ne bacaju predmete na njegov auto jer će ga razbiti, na što su ga maloljetnici izvukli iz vozila i stali pljuskati.

N. B. je izvukao nož i nekoliko puta ubo 17-godišnjaka. Nož je odbacio u jednom dvorištu,  a maloljetnik je zbrinut u KB Dubravi.

Ključne riječi

Komentara 3

MM
Mladen Miletić
14:05 24.05.2011.

To se ne radi tako ako te ( čopor ) huligana napadne a svatko tko nema pri sebi vatreno oružije, svjestan gdje živi; treba da ima barem nož sa sonbom, bolje i sigurnije 2 . I bitno se je prije prije infiormirati kako se braniti od 4 huligana napadača kada te kizvlače kroz šajbu iz auta ( pljuskaju stisnutom šakom u oko i sljepoočicu!) Profesinalac svjestan zakona RH. ( uvjek sude u privatnim sljučajevima u korist mafije huligana i napadača !) Da tebe terete za pokušaj ubojstva, ne napadače da su oni pokušali i imali namjeru da tenbe srede !!! Profi se brani ubodima u vrat u grlo i sređiva svu 4 napadača pa onda neka pametni demokrati presude jel kod nas ako si više sredio onda se oduzima od kazne a nezbraja ili se zbaraja da se oduzme ! Ali se time donbije da neče sutra druge građane zlostavljati . Radi sigurnosti je svjet najbolje posjedovati ako nemate vatreno oružije najmanje 2 noža za obranu.

CH
chemica
15:07 24.05.2011.

Pokreneš vozilo i odeš. Eto, to je bilo najpametnije za učiniti. Teško će četiri majmuna zaustaviti tonu do dvije žive vage. Vidiš četvoricu koja rade probleme i pokušavaš ih urazumiti? Ako imaš nož, onda valjda misliš da si frajer pa eto ti ga sada. Poželjno je izbjegavati incidente po svaku cijenu i domovina će nam odmah biti ljepša. Postoji nešto što se zove policija. Nema noža, nema mrtvih ni ozlijeđenih ( dobro, možda stoku malo ispendreče u stanici kao u ona \"dobra stara vremena\"). Ovako, dobiješ dosije pa nađi onda posao u državnoj službi. Uništiš si život u par sekundi jer glumiš mudonju s nožem.

MA
majel
19:46 26.05.2011.

Je da, odeš, pa balavci misle da su prevažni i nastave još žešće zajeb***t druge. Da su kojim slučajem teško ozlijedili lika, za kaznu bi rekli psihologinji da im je žao i posadili 3 maćuhice u lokalnom parku. Ovako vjerojatno neće dobit ništa. Eventualno odštetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije