PROMO

Shiba Shootout se približava milijunu dolara u pretprodaji – Sljedeća velika P2E kriptovaluta?

Shiba Shootout
23.08.2024.
u 16:15

Shiba Shootout (SHIBASHOOT) – izvorni token igre Shiba Sharpshooter P2E dostupne na Androidu i iPhoneu, stvara valove u svom ICO-u. Token fokusiran na zajednicu već je prikupio više od 944.000 dolara i cilja na milijun dolara.

Analitičari su optimistični u vezi s tokenom dok investitori hrle prema SHIBASHOOT-u u nadi za velikim povratima prilikom lansiranja na DEX-u.


Shiba Shootout eksplodira na P2E sceni s funkcijama usmjerenim na zajednicu

Shiba Shootout je više od obične meme kriptovalute. S beta verzijom igre Shiba Sharpshooter već dostupnom na mobilnim uređajima, korisnici su dobili prvi uvid u igru. Tim se obvezao raditi naporno kako bi minimizirao elemente "plati da bi pobijedio" (P2W) i osigurao najvještije moguće igranje.

Igra se odvija u gradu na Divljem zapadu zvanom Shiba Gulch, a bit će objavljena 2024. godine s ažuriranim načinom igranja i načinima za zarađivanje i trošenje SHIBASHOOT-a unutar igre.

Jedna od najvećih prednosti SHIBASHOOT-a je njegov Cactus Staking program. Trenutno pruža 1011% godišnjeg povrata (APY), što znači da investitori mogu udeseterostručiti svoje tokene u godinu dana.

Međutim, to nije jedini način na koji SHIBASHOOT gradi dugoročnu zajednicu. Četiri različita aspekta projekta potiču ovu zajednicu:

  • Nagrade za Posse: SHIBASHOOT vlasnici dobivaju postotak od bilo kojih tokena kupljenih putem njihovog referral linka.

  • Priče oko logorske vatre: Mjesto gdje korisnici mogu raspravljati o svojim iskustvima sa Shiba Shootoutom ili kriptom općenito.

  • Pregledi upravljanja tokenima: Vlasnici će moći glasovati o velikim odlukama u okruženju inspiriranom sudjelovanjem građana na Divljem zapadu.

  • Lucky Lasso lutrija: Vlasnici mogu sudjelovati u lutriji s velikim nagradama, od kojih se dio donira u dobrotvorne svrhe.


Detalji o pretprodaji

Pretprodaja je strukturirana tako da su rani investitori najviše nagrađeni. SHIBASHOOT se prodaje po cijeni od $0,0199 po tokenu, ali će se cijena povećavati kako vrijeme prolazi ili se postignu ciljevi financiranja. Ovaj dinamični sustav cijena osigurava da rani investitori mogu ući po nižoj početnoj cijeni.

Sljedeće povećanje cijene dolazi za manje od 9 dana ili kada projekt prikupi 1.699.291 dolara.

Pretprodaja je izuzetno pristupačna, bez minimalnog ulaganja, a kupnje su dostupne putem kripto novčanika s USDT, ETH ili BNB. Za investitore koji bi radije kupovali s fiat valutom, SHIBASHOOT prihvaća kreditne i debitne kartice.

Investitori će dobiti sve tokene koje kupe nakon što pretprodaja završi, a token se pripremi za lansiranje na DEX-ovima.

Što se tiče sigurnosti, SHIBASHOOT postavlja primjer svim pretprodajama. CoinSniper pokazuje hard cap od 15 milijuna dolara u pretprodaji, što znači da je tim dugoročno posvećen projektu.

Kako bi osigurali da investitori ne moraju strahovati od prijevara i kako bi token imao minimalan pad vrijednosti prilikom lansiranja, tim je posvetio 10% ukupne ponude tokena za likvidnost.

Konačno, Shiba Shootout pruža opreznim investitorima posljednje jamstvo – punu sigurnosnu reviziju koju je izveo SolidProof.


Shiba Shootout plan puta otkriven dok raste interes stručnjaka

Faza 1 Shiba Shootout-a je već završena. Token je lansiran, a njegovi društveni kanali stalno rastu, s gotovo 2.000 pratitelja na X-u (Twitteru) i više od 5.000 članova na njihovom Telegram kanalu.

Shiba Shootout ima plan puta optimiziran kako bi se izbjegle uobičajene zamke meme kriptovaluta. Tim nastoji pružiti stvarnu korisnost s dugotrajnim utjecajem na meme kulturu, umjesto da se isključivo oslanja na hype na društvenim mrežama kao većina meme kriptovaluta.

Plan puta pokazuje stalnu predanost stvarnoj korisnosti s dugoročnom agendom. Trenutno smo u Fazi 2, s pokrenutom pretprodajom i marketingom u punom zamahu, pokrivenim od strane raznih medijskih kuća, uključujući CryptoNews.

Ova faza će završiti s pretprodajom. Odatle će SHIBASHOOT preći u Fazu 3, s lansiranjem na DEX-u, potencijalnim uvrštavanjem na CEX-ove i, naravno, objavom pune verzije igre Shiba Sharpshooter P2E.

Za mladu pretprodaju, Shiba Shootout je privukao veliku pažnju osobnosti u prostoru. Austin Hilton, 99Bitcoins i Jacob Bury svi su pokrili ovaj token.

Nedavno je ClayBro objavio video o pretprodaji, uviđajući potencijal u Cactus Stakingu i igranju Shiba Sharpshooter-a.

Samo vrijeme će pokazati hoće li SHIBASHOOT uspjeti kapitalizirati na hypeu. Međutim, s inspiriranom estetikom Divljeg zapada, robusnim temeljima i već izdanom igrom, Shiba Shootout ima sve što je potrebno da postane uspješna meme kriptovaluta.

Posjetite Shiba Shootout

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije