Monstruozan zločin

Silovali i ubili djevojčicu: Pedofile će kazniti doživotnim radom u sibirskim rudnicima

07.01.2022.
u 11:21

Ubojstvo djevojčice Veronike Nikolajeve potaknuo je ruske vlasti na rigorozno pooštravanje kazne za seksualne zlostavljače djece.

Monstruozan zločin otmice, silovanja i ubojstva petogodišnje djevojčice Veronike Nikolajeve potaknuo je ruske vlasti na rigorozno pooštravanje kazne za seksualne zlostavljače djece. Tako se za opetovane prijestupnike predlaže doživotna kazna koju će služiti u kaznenoj koloniji na Arktiku. 

- Tu će biti prisiljeni raditi u sibirskim rudnicima - rekao je Vjačeslav Voldin predsjednik ruskog parlamenta.

Djevojčicu su silovali i izboli do smrti 44-godišnji Denis Gerasimov i njegov dugogodišnji partner Vadim Belijakov (24). Oteli su je kad se igrala u blizini majčinog radnog mjesta u Kostromi te je odveli u hostel u kojem su počinili monstruozan zločin. Veronika se pokušala oduprijeti otmičarima, a uhvaćeni su zahvaljujući snimkama nadzornih kamera. Njezino tijelo pronađeno je u torbi i zamotano u vreći.

Kad su mještani doznali što se dogodilo okupili su se kod hostela te su željeli linčovati zločince.

Maria Lvova-Belova, povjerenica za prava djece, upozorila je kako su seksualni napadi na djecu i adolescente u posljednjih osam godina porasli za 79 posto.

- Oni koji su osuđeni za takve zločine bi trebali služiti doživotnu kaznu u najtežim uvjetima i to na krajnjem sjeveru države ili u rudnicima. Trebali bi biti podvrgnuti najtežem radu kako bi se svaki dan prisjećali zločina kojeg su počinili i žalili za njima. Te zločince ne možemo nazvati ljudima – rekao je predsjednik parlamenta Vjačeslav Voldin.

Video - Bio bez gaća: Uhvatili pedofila koji je u liftu zlostavljao djevojčicu

Komentara 21

SK
Skviki3
12:24 07.01.2022.

Samo tako se treba kažnjavati taj talog društva.

DU
Deleted user
13:15 07.01.2022.

Najpoštenija kazna za takve tipove zločina, nikakva izležavanja po ćelijama. Težak rad do kraja života, a plaća hrana koju će pojest i troškovi zatvora.

IV
Ivica079
14:03 07.01.2022.

Tako treba kažnjavati bolesnike gnjusne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije