DANILO VUČIĆ

Aleksandar Vučić: Moj prvijenac zaražen je koronavirusom; sine pobijedit ćeš to

Aleksandar Vučić sa sinom
Foto: Instagram
08.04.2020.
u 21:33

Sine, pobijedit ćeš to. Voli te tata, svi te volimo - poručio je Vučić

Danilo Vučić, sin srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića, pozitivan je na koronavirus, navedeno je na službenom Instagram profilu Aleksandra Vučića, javlja Blic.

- Kada je sve počelo, moj Danilo mi je rekao da predaja nije opcija. Moj prvijenac zaražen je koronavirusom, a klinička slika mu je takva da je primljen u Infektivnu kliniku. Sine, pobijedit ćeš to. Voli te tata, svi te volimo - napisao je Vučić.

Vučić je ranije medijima otkrio da njegov sin i kćerka volontiraju otkako je počela epidemija koronavirusa.

 

Ključne riječi

Komentara 76

BS
bunjevac_srbin11
17:01 09.04.2020.

Za svakog preminulog hrvata milijarda virusa kaput.

MA
Markos
23:28 08.04.2020.

@homer Bravo! Upravo si dokazao, da si neopisivo glup! A ako želiš saznati više o koroni izvoli se slobodno probijati kroz šume do Bergama u Italiji, a ako si ona "pametna" ljenčuga koja mudruje iz fotelje onda prošetaj u Infekcijsku kliniku pa se tamo pišajuči i srajući u gaće uvjeri na vlastite oći što je korona.

DU
Deleted user
01:16 09.04.2020.

Sve najbolje Vucicu i brzo ozdravljenje tvojem sinu. Kad je taj virus u pitanju tu nema politike,virus ili mi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije