Spavao s njom

Sin monstrum: Silovao sam majku, ne znam zašto, tako mi je došlo

30.08.2013.
u 20:19

Pijan se pola noći iživljavao nad majkom pa ujutro ustao kao da se ništa nije dogodilo i izišao iz kuće.

– Spavao sam sa svojom majkom. Ne znam zašto. Odjednom mi je samo došlo da imam takav odnos s njom – hladnokrvno je u policiji Vladimir P. (25) priznao da je dva puta silovao svoju majku Stanojku P. (47) u njihovoj kući u selu Dragijevci, u okolini valjevskih Osečina.

– Jao ljudi! Majko moja, što me snađe! Stariji sin Vladimir me u gluho doba noći, silovao! Tukao me ranije, kad dođe pijan kući, a stalno je bio ''pod gasom'', ali ni u najgorem slučaju nisam očekivala da će mene, majku koja ga je odgojila, silovati. Bojim se starijeg sina, ali su mi u policiji rekli da se ne brinem, jer je sada pod ključem – kaže nesretna žena. Dok promuklim glasom ispovijeda svoj jad, događaj nezapamćen u valjevskom kraju, lomi ruke Stanojka. Sve se, kaže, odigralo nakon 23 sata pa sve do dva sata poslije ponoći sredinom tjedna.

– Taman sam zaspala kad je u sobu ušao stariji sin. Mislila sam da mu nešto treba, ali je legao na kauč i odmah nasrnuo na mene. Bunila sam se, opirala koliko sam mogla, ali nisam se uspjela obraniti. Vladimir me silovao. Nedugo zatim, silovao me ponovo. Kad je svanulo, ustao je kao da se ništa nije dogodilo i otišao je iz kuće. Vratio se tek navečer. Došao je kući ponovo mrtav pijan – kaže očajna majka.

Za vrijeme dok se Vladimir iživljavao nad majkom, u susjednoj sobi, u prizemlju dvokatnice, mirno je spavao njegov mlađi brat Milan (23). Tek kad je policija došla na očevid, saznao je što je njegov stariji brat učinio! – Baš ništa nisam čuo te noći, spavao sam – kaže Milan. – Bio sam zaprepašten kad sam saznao što je Vladimir učinio. Kad se napije, tukao je i mene, pa sam ga nekoliko puta prijavljivao policiji. Stanojkin suprug Milovan (51) preminuo je pretprošle zime, kad se smrzao u snijegu, dok se kući, pijan, noću vraćao iz susjedstva.

>>Sin silovao majku - dvaput!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije